Özel Olimpiyatlar Birleştirme Projesi Elçi Sporcu Eğitimi Programı-İstanbul

Etmesgut Özel Eğitim okulu ile kardes okul projesi yürütüyoruz. Projemizde bizim öğrencilerimizle özel öğrencilerin düzenli aralıklarla biraraya gelerek  tecrübelerini paylaşmalarini amaçladık. Bu etkinliğimizin bir parçası olarak 3 Aralık’ ta Dünya Engelliler gününde, okulumuzda proje okulumuzla birlikte özel bir aktivite planladık. Bu etkinlikleri Özel Olimpyatlar komitesi ile birlikte organize ettik Böyle bir toplum  hizmeti, öğrenme perspektifi içerisinde inisiyatif geliştirmek, öğrencilerin karar alma sorumluluğunu,  problem çözme ve sosyal beceriler geliştirmeye teşvik etmek OBL’nin ana amacı ile bağlantılıdır. Toplum hizmeti, çok çeşitli etkileşim fırsatları sunar, farkındalık geliştirir ve uluslararası düşünceyi besleyen bir deneyim sağlar. Bu projenin bir parçası olarak “Elçi Sporcu Eğitim Programı” ile ilgili olarak Sevgili öğrencimiz Alara Tın ve CAS koordinatörümüz Fatma Kaya, okulumuzu temsilen 9-11 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan  “Özel Olimpiyatlar Birleştirme Projesi Elçi Sporcu Eğitimi Programı”  için İstanbul’a gideceklerdir. Öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.