Alman-Fransız Yemek Günü

Bu sene yedincisi düzenlenen Alman-Fransız yemek günü pre- ib ve 11 IB  öğrencileri tarafından hazırlanmıştır. Her sene olduğu gibi bu sene de okulda satışa uygun olan Alman-Fransız yemekleri araştırılmış, uygun olanlar seçilmiş, önceden denenmiş ve yemeklerle alakalı poster çalışmaları yapılmıştır.

Yiyecekler satışa sunulmuş, elde edilen gelir Aksaray’da yaşayan, yardıma muhtaç bir kız üniversite öğrencisinin yurt ücretini  karşılamak için kullanılmıştır.

German –French food day

6th Traditional German-French food day was held by Pre-IB and 11 IB students. Like in the previous years, this year German-Frech food which is appropriate to be sold at schooll was searched, tasted in advance and posters related to food and recipes were prepared.

The income was donated for the dormitory fee of a young female university student who needs financial support in Aksaray.

fr-al-1

fr-al-2