Kardeş Okulumuz ile İngilizce Öğreniyoruz

8 Aralık cuma günü Etimesgut Özel Eğitim Okulu ile İngilizce eğitim kursu çalışması yapıldı.Özellikle öğrencilere temel İngilizce eğitimi verildi ve İngilizce şarkı dinletisi yapıldı. Öğrencilerin yeni İngilizce kelimeler öğrenirken, heyecanları ve sevinçleri gerçekten görünmeye değerdi. Tüm öğrenciler İngilizce müzik dinletisinde yeni kelimeler öğrendi ve keyifli bir şekilde dans etti. Bizde bu aktivite sayesinde yeni arkadaşlar edindik ve özel bireyleri daha iyi tanıma fırsatı bulduk. Bu eğlenceli ve öğretici etkinlik iki okul arasında yapılan anıların içerisinde yer aldı.

Hayrican AYDOĞAN

Etimesgut Özel Eğitim Okulu –Okuma ve Kütüphane Kulübü Etkinliğimiz

2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’ndan bu yana İhsan  Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Lisesi olarak  kardeş okulumuz  Etimesgut Özel Eğitim Okulu’nun katılımıyla yaptığımız çalışmalara bir İngilizce çalışması daha ekledik. Kardeş okulumuzun öğrencileri ile lisemiz Okuma ve Kütüphane Kulübü ve 11 IB öğrencileri İngilizce kelimeler öğrenip kelimeleri tekrar ettiler. Ardından İngilizce şarkılar öğrenip söyleyerek dans ettik. İngilizce şarkılar eşliğinde sandalye kapmaca da oynayıp her sandalye kapamadığımızda çikolatalarımızı yedikJ

Etimesgut Özel Eğitim Okulu öğrencilerimizin yeteneklerini gösterdikleri şovlar ile de etkinliğimiz sona erdi, büyük keyif aldık! Öğrencilerimizin birbirleriyle keyifli vakit geçirdiklerini görmek, birbirlerinden ne güzel şeyler öğrenip nasıl birbirlerini keşfettiklerine şahit olmak bizi gururlandırdı, yeni kulüp etkinliğimizi dört gözle bekliyoruz.

bat-1

bat-2