İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TANITIMI’NA KATILDIK

22 Kasım 2017, Çarşamba günü, 12.Sınıf TM öğrencilerimizle birlikte, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tanıtımı’na katılım gösterdik.

Fakülte tarafından bizler için özel olarak hazırlanan tanıtımda; İletişim ve Tasarıım Bölümü adına Öğretim Görevlisi Sn. Fulten Larlar, Grafik Tasarım Bölümü adına Öğretim Görevlisi Sn. Çağatay Alpay,  Güzel Sanatlar Bölümü adına Öğretim Görevlisi Sn. Hayri Şengün öğrencilerimize bölümlerinin ders içerikleri ve yapısı, akademisyenlerin beklentisi ve üniversitenin genel işleyişinden bahseden oldukça kapsamlı sunumlarını yaptı. Bölüm sunumlarından sonra ise  soru-cevap şeklinde öğrencilerimizin merak ettiklerini cevapladılar.

Özel Bilkent Lisesi olarak bu bilgilendirici ve keyifli tanıtım için teşekkür ederiz.

İDV Özel Bilkent Lisesi / PDR Servisi

pdr-gezi-g-1