İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ TANITIMI’NA KATILDIK

21 Kasım 2017, Salı günü, 12.Sınıf MF öğrencilerimizle birlikte, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tanıtım Sunumu’na katılım gösterdik.

Fakülte tarafından bizler için özel olarak hazırlanan tanıtımda; Elektrik ve Elektronik Mühendisliği adına Bölüm Başkanı Sn. Prof. Dr. Orhan Arıkan, Endüstri Mühendisliği Bölümü adına Bölüm Başkanı Sn. Prof. Dr. Selim Aktürk, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü adına Sn. Prof. Dr. Fazlı Can ve Makine Mühendisliği Bölümü adına Sn. Yrd. Doç. Dr. Yegan Erdem öğrencilerimize bölümlerinin ders içerikleri, akademisyenlerin beklentisi, üniversitenin genel işleyişi,  mezunlarının başarısı ve kariyer hikayelerinden bahsetti. Bölüm sunumlarından sonra ise  soru-cevap şeklinde öğrencilerimizin merak ettiklerini cevapladılar.

Özel Bilkent Lisesi olarak bu keyifli ve bizlere özel olarak hazırlanmış tanıtım programı için kendilerine en içten teşekkürlerimizi sunarız.

İDV Özel Bilkent Lisesi / PDR Servisi

pdr-m-1