KARDEŞ OKUL PROJEMİZ

17 Kasım Cuma günü etkinlik saatinde özel misafirlerimizle birlikte Resim atölyesinde “Bizi mutlu eden şeyler” resmimizi hep birlikte yaptık. Resim öğretmenimiz Serkan Tan rehberliğinde içimizden geldiği gibi bizi mutlu eden şeyleri pastel boyalarla ortaya koyduk. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Özel Bilkent Lisesi olarak 2015 eğitim öğretim yılı itibari ile lise öğrencilerimiz ve Etimesgut Özel Eğitim okulu ile kardeş okul projesi yürütüyoruz. Projemizde bizim öğrencilerimizle özel öğrencilerin düzenli aralıklarla bir araya gelerek  tecrübelerini paylaşmalarını amaçladık. Bu etkinliğimizin bir parçası olarak 3 Aralık’ ta Dünya Engelliler gününde, okulumuzda proje okulumuzla birlikte özel bir aktivite planladık. Bu etkinlikte Ankara’da yaşayan 150 zihinsel engelli özel çocuğu okulumuza davet ederek bu özel günü kutlamak  istedik.

eti-1

eti-2