İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTE TANITIMI’NA KATILDIK

7 Kasım 2017, Salı günü, 12.Sınıf TM öğrencilerimizle birlikte, okul öğrencilerimize İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakülte Tanıtımı’na katılım gösterdik.

Fakülte tarafından bizler için özel olarak hazırlanan tanıtımda; Sn. Saime Özçürümez Dekanlık adına giriş konuşması yaparak fakültenin genel özellikleri hakkında bilgi verdi. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü adına Sn Saime Özçürümez, İktisat bölümü adına Sn. Şaziye Pelin Akyol,  Uluslararası İlişkiler Bölümü adına Sn. Dimitris Tsarouhas ve Psikoloji Bölümü adına Sn. Miri Besken öğrencilerimize bölümlerinin ders içerikleri, akademisyenlerin beklentisi ve üniversitenin genel işleyişinden bahseden oldukça kapsamlı sunumlarını yaptı. Bölüm sunumlarından sonra ise  soru-cevap şeklinde öğrencilerimizin merak ettiklerini cevapladılar.

Özel Bilkent Lisesi olarak bu keyifli tanıtım için kendilerine en içten teşekkürlerimizi sunarız.

İDV Özel Bilkent Lisesi / PDR Servisi

kasim-7-g-1