29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZI 93. YILINDA COŞKU VE HEYECANLA KUTLADIK

Türk milletinin yeniden doğduğu, tarihimizin en büyük çağdaşlaşma ve değişim hamlesi olan Cumhuriyetimizi, 93. yılında Özel Bilkent Liseliler olarak  büyük bir coşku ile kutladık. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, çocukluğunda Atatürk’ü gören ve konuşmasını dinleyen kıymetli konuğumuz Sayın Mükerrem Keskintepe ve İngilizce Öğretmenimiz Zeynep İşleyen günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar. Şiirler, şarkılar, modern dans, “Cumhuriyet” oratoryosu ve okul koromuzun seslendirdiği “50. Yıl Marşı”, “Memleketim” ve “İzmir Marşı”ndan oluşan törenimiz, 11-A sınıfı öğrencisi Laçin Bayraktar’ın hazırladığı video gösterisi ile daha da renklendi.

Cumhuriyet’in geleceğini gençlere emanet eden Ulu Önder M. Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyor, törenimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

cm2016-1

cm2016-2