10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİMİZ

Özel Bilkent Liseliler olarak hazırladığımız  10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenimizi,  tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla 10 Kasım 2015 Salı günü gerçekleştirdik.

Cumhuriyetimizin kurucusu,  Türk devrimlerinin yaratıcısı ulusumuzun başöğretmeni, Büyük Lider Atamızın aramızdan ayrıldığı günün 77. yıldönümü olan 10 Kasım 2015 Salı günü saat 09.05’te saygı duruşu ile başlayan törenimizde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler, piyano dinletisi, Seymen gösterisi ve video gösterileri yer aldı.

Yok olmak üzere olan bir millete yeniden hayat veren, parçalanmış bir ülkeden bağımsız bir devlet kuran ve bir enkazdan çağdaş bir ulus meydana getiren Atamızı minnetle anarken, bizi derinden etkileyerek  duygulu anlar yaşatan bu törenin hazırlanıp sunulmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

10kas1