29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZI COŞKU VE HEYECANLA KUTLADIK

Türk milletinin yeniden doğduğu, tarihimizin en büyük çağdaşlaşma ve değişim hamlesi olan Cumhuriyetimizi, 92. yılında Özel Bilkent Liseliler olarak  büyük bir coşku ile kutladık. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler, şarkılar, modern dans, Türk romanlarında Cumhuriyet sunumu ve Efe  gösterilerinden oluşan törenimiz, öğrencilerimizin hazırladığı video gösterisi ile daha da renklendi.

Cumhuriyet’in geleceğini gençlere emanet eden Ulu Önder M. Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyor, törenimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.