2014 MEZUNLARIMIZ

ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI GİRDİĞİ ÜNİVERSİTE KAZANDIĞI BÖLÜM
PELİN TÜRKMEN İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Mütercim-Tercümanlık (İng-Fra-Türkçe) (%50 Burslu)
ANADOLU AYDINLI İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) (Ücretli)
OĞULCAN AYDOĞMUŞ İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) (Ücretli)
BESTE KIZILBULUT BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Hukuk Fakültesi (Ücretli)
DENİZ MACİT İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ Uluslararası İlişkiler (İngilizce) (%25 Burslu)
YİĞİT CAN ÇELİKOĞLU TOBB ÜNİVERSİTESİ Makine Mühendisliği (Ücretli)
BATUHAN GÜREŞ İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarisi (İngilizce) (%50 Burslu)
MUSTAFA GÜREL TÜRK HAVA KURUMU ÜNV. Uçak Mühendisliği (İngilizce) (%50 Burslu)
EMRE GÜRBÜZER BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME
IRMAK ŞENER İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Mimarlık (İngilizce) (Ücretli)
PINAR GENÇ TED ÜNİVERSİTESİ Öğretmenlik Programları (İngilizce) (%25 Burslu)
ÇAĞLA BENGÜ ÇEKEN NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ Fransız Dili ve Edebiyatı
EGE YALÇIN ODTÜ İnşaat Mühendisliği (İngilizce)
TULGA SEVER YERLEŞEMEDİ
IŞIN ÖZLEM ASENA İZMİR ÜNİVERSİTESİ İşletme (İngilizce) (%50 Burslu)
IRMAK YİĞİT İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) (Ücretli)
YAĞIZ YILMAZ İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Uluslararası İlişkiler (İngilizce) (Ücretli)
ATA ŞENKON İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarisi (İngilizce) (%50 Burslu)
OSMAN ÇAĞRI YAYLACI YERLEŞEMEDİ
SİMGE SADAK İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İletişim ve Tasarım (İngilizce) (%50 Burslu)
BUKET BALTACI İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İngilizce) (%50 Burslu)
CANSU DOĞAN İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Uluslararası İlişkiler (İngilizce) (Ücretli)
ELİF BÜŞRA ARTAN BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Ticaret (%50 Burslu)
MERT TUNALI TERCİH YAPMADI
BELİZ SERTCAN İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Kimya (İngilizce) (Tam Burslu)
SEDA ÜNVER YERLEŞEMEDİ
CAN ERDOĞAN İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İşletme (İngilizce) (Ücretli)
ZEYNEP DOĞAN İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İktisat (İngilizce) (%50 Burslu)
GİZEM YÜCEL İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) (Ücretli)
ÇİÇEK HANİKE KIRIMLI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sanat Tarihi
HATİCE GÜLSÜM ŞİŞMAN TOBB ÜNİVERSİTESİ Görsel İletişim Tasarımı (%50 Burslu)
ADAR UÇAR İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İngilizce) (%50 Burslu)
BERKAN KALENDER İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) (Ücretli)
DENİZ İDİL AYGÜN İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Hukuk Fakültesi (İngilizce) (Ücretli)
SENA TUĞBA KAPLAN TOBB ÜNİVERSİTESİ Görsel İletişim Tasarımı (%25 Burslu)
ELA ERBİLGİN İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ İşletme (İngilizce) (%25 Burslu)
FEYZA ERKASAP BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ Endüstri Ürünleri Tasarımı (İngilizce) (Ücretli)
YILDIRIM ERBAZ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ Mimarlık (İngilizce) (Ücretli)
MUSTAFA KHAAN CLAASZ COOCKSON İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Matematik (İngilizce) (%50 Burslu)
ELİF BÜŞRA ÇAĞLAR KOÇ ÜNİVERSİTESİ İşletme (İngilizce) (Ücretli)
AYŞE KUTLAY ANKARA ÜNİVERSİTESİ Kimya
BERK CEM GÖKSEL İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı (İngilizce) (%50 Burslu)
BERKAN YAYILKAN DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Radyo, Televizyon ve Sinema (İngilizce) (%50 Burslu)
ŞÜKRÜCAN ÇİZMELİ İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) (Ücretli)
AYŞEGÜL TÜRKOĞLU İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Uluslararası İlişkiler (İngilizce) (Ücretli)
ALPER BERKER ATILIM ÜNİVERSİTESİ İşletme (%50 Burslu)
NUR İSEN TERCİH YAPMADI
İDİL NAZ ARDA İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İngilizce) (%50 Burslu)
NEHİR DORUKKAYA İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İşletme (İngilizce) (Ücretli)
MELİS ÜRGEN İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği (İngilizce) (Ücretli)
CEM KOÇAK TOBB ÜNİVERSİTESİ Makine Mühendisliği (Ücretli)
DOĞA AKÇAY İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İşletme (İngilizce) (Ücretli)
KÜRŞAT AKBAY TOBB ÜNİVERSİTESİ Hukuk Fakültesi (Ücretli)
LARA KELLER İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) (Ücretli)
HASAN EMRE ERDEMOĞLU İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) (Ücretli)
YAĞMUR NUR TOPALOĞLU QUEEN MARY UNIVERSITY OF LONDON Hukuk
DAMLA KALEMLİ BİLGİ ÜNİVERSİTESİ Görsel İletişim Tasarım (%50 Burslu)
ASAF KAĞAN BEZGİN İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) (Ücretli)
MERVE MİNA DEMİREZEN HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sanat Tarihi
BELİZ YAZICI İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Mimarlık (İngilizce) (Ücretli)