08:20-09:00 1. lesson 40 minutes
09:00-09:40 2. lesson 40 minutes
09:40-09:55 break 15 minutes
09:55-10:35 3. lesson 40 minutes
10:35-10:45 break 10 minutes
10:45-11:25 4. lesson 40 minutes
11:25-11:35 break 10 minutes
11:35-12:15 5. lesson 40 minutes
12:15-13:00 LUNCH 45 minutes
13:00-13:40 6. lesson 40 minutes
13:40-13:50 break 10 minutes
13:50-14:30 7. lesson 40 minutes
14:30-14:40 break 10 minutes
14:40-15:20 8. lesson 40 minutes
15:20-15:30 break 5 minutes
15:30-16:10 9. lesson 40 minutes