“NOEL BABAM OLUR MUSUN?” Projesinde Çayyolu Rotary Kulübü ile birlikte aktif görev alan öğrenci birliğimize, desteklerini esirgemeyen Özgür Bayam, Didem Barut ve Ece Biçer olmak üzere tüm yöneticilerimize,öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize 85 minik kalbe kocaman mutluluklar yaşattıkları için teşekkür ederiz. Şehit Miraç Yıldırım İlkokulunda okuyan 85 öğrencinin tamamı mont (Çayyolu Rotary + İDV Özel Bilkent Lisesi)-bot(Çayyolu Rotary)-diş fırçası ve macununa(Çayyolu Rotary), anaokulu öğrencileri bunlara ek olarak oyuncaklara (İDV Özel Bilkent Lisesi), 1.sınıflar aynı şekilde kırtasiye malzemeleri ve kitaplardan oluşan hediyelerine (İDV Özel Bilkent Lisesi) kavuştu. Öğrencilerimiz eşliğinde oyunlarla yeni yılı mutlulukla karşıladılar.
2020’nin paylaşımlarla yeni mutlulukları tüm kalplere getirmesi dileğiyle…