Günümüz dünyasının bireylerden beklentileri; yaşadıkları problemlere özgün ve farklı çözümler üretmeleri, ürettikleri çözümleri hızlıca uygulamaya koyabilmeleri ve bir güçlüğün üstesinden gelmeye yarayacak her türlü zihinsel yeterliğe sahip olmalarıdır.Bu nedenle öğrencilerimizin bu yeterlilikler içerisinde yer alan, problem çözme ve akıl yürütme becerilerini ön plana çıkarmaları ve grup çalışmaları ile keyifli bir gün geçirmeleri adına Matematik Zümresi olarak “11. Genç Matematikçiler Günü” etkinliğimizi gerçekleştirdik.
Akıl Oyunları, Kutu Yarışması ve Zeka Oyuncakları Yarışması olmak üzere üç aşamalı olarak gerçekleştirilen etkinliğimize 9-10 ve 11. sınıf düzeyinden 30 öğrenci katılmış olup 29 Kasım 2019 tarihinde ödülleri sahiplerini bulacaktır.