Okulumuzda 16 – 31 Ekim tarihleri arasında “ Master Chef Bilkent  lezzet yarışması “yapıldı. 9. ve 10. sınıfların katıldığı bu eğlenceli  etkinlikte Çin mutfağından sushi, Meksika mutfağından taco, Türk mutfağından yaprak sarma, mantarlı et gibi iddialı yemekler jüri üyelerine sunuldu. Yarışmaya katılan arkadaşlarımız  jüri tarafından lezzet,sunum ve özgünlük kriterlerine göre değerlendirildiler. Jüri üyeleri Dünya Mutfakları Kulübü başkanı 10 A sınıfı öğrencisi Lara Su Başhelvacı ve  yedi öğretmenimizdi.
Etkinlik  sırasında yarışmaya katılan arkadaşlarımız  ders dışındaki  sosyal aktivitelerde  ne kadar yetenekli ve başarılı olduklarını  gösterdiler. Kulüp üyeleri olarak  biz de arkadaşlarımızla birlikte hayal gücümüzü kullanarak  becerilerimizi  sofralarımıza yansıtma fırsatı bulmuş olmanın mutluluğunu yaşadık.Yarışmayı düzenlememiz konusunda bizi destekleyen  öğretmenlerimiz Emsile Arslan ve Zeynep Oğuz’a teşekkür ederiz.
Dünya Mutfakları Kulübü öğrencileri adına Pelinsu Aydoğan 9/A

WORLD CUISINE CLUB
MASTER CHEF BILKENT  “ TASTING CONTEST”

Our school held “The Master Chef Bilkent Contest” from 16-31 October and the contestant were our grade 9 and 10. In this social activity we saw that students have ability to cook. At the same time  we taste other cultures foods. While preparing for the competition, we takes advantage of our skills developed in our club. Using our creavity, we reflected our imagination on our foods. From China we have sushi, from Mexico we have taco, and from Turkey we have meat with mushroom and sarma, such as pretentious dishes were presented.
The contestants perfomed their ability to cook,to serve and be active in extra-curricular activities as well. Students also displayed creative and imaginative work which made the activity fun and enjoyable. We thank Emsile Arslan and Zeynep Oğuz for organizing the event and supporting the groups.
Onbehalf of World Cuisine Club members Pelinsu Aydoğan from 9/A