09 Ekim Çarşamba günü “MYP-Disiplinler Arası Proje” çalışması ile ilgili 9. sınıf öğrencilerimize bilgi verdik. Coğrafya dersi ile Türk Dili ve Edebiyatı derslerini birleştiren projemizde öğrencilerimiz, her iki disiplinden yola çıkarak  yerleşim yerlerinin insanın duygu dünyasına olumlu ya da olumsuz etkilerini araştıracaklardır. Projemizde öğrencilerimiz hem farklı yerleşim yerlerini her yönüyle keşfedecek hem de kendi yerleşim yeri tercihlerine yönelik  duygu dünyalarını iki disiplinle açıklama imkanı bulacaklardır. Yaptığımız sunumda proje amacını, süreçte nasıl bir yol izleneceğini  ve sonucunda nasıl bir çalışma yapacakları ile ilgili öğrencilerimizi aydınlattık. Bu sunumda öğrencilerimizin süreci daha sağlıklı ilerletebilmeleri için onlara sürece dair her türlü bilgiyi ve süreç günlüğünü de içeren “Disiplinler Arası Proje Öğretim Kitapçığı”nı dağıttık.  Projede görev alan  9. sınıf öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.