İDV Özel Bilkent Lisesi 19. kuşak mezunlarımızı görkemli bir törenle uğurladık. Mezunlarımıza bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz.

1.lik derecesini ile mezun olan öğrencimiz sevgili öğrencimiz ALARA TIN’dır.

2.lik derecesini ile mezun olan öğrencimiz sevgili öğrencimiz Nida Zeynep ÇORSUZ’dur.

3.lük derecesi ile mezun olan öğrencimiz sevgili öğrencimiz Leyla YALÇINKAYA’dır.

İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Lisesi onur ödülleri her yıl mezun kuşak öğrencilerimiz arasından seçilen iki kişiye takdim edilir. Bu yılın onur ödüllerini sevgili öğrencimiz Nida Zeynep ÇORSUZ ve sevgili öğrencimiz Emre TARAKÇI almıştır.

İDV Bilkent Üniversitesi Müzik Sahne Sanatları Fakültesi müzik bursu sertifikalarını Emre Tarakçı, Ece Naz Ertunç, Alara Tın ve Nida Zeynep Çorsuz almıştır.

Basketbol takım ödüllerini Can Berk Ergün ve Bora Şen almıştır.

Duke of Edinburg ödüllerini Ezgi Kıratlı, Karya Antmen, Simay Savaş, Alara Tın, Atahan Aksaray, Sultan Berdil Tosun ve Berkan Uçar almıştır.