“Fidan dikme etkinliğinde emek verdiğimiz bir şeyin karşılığını görmek beni çok mutlu etti. Ayrıca ben ve arkadaşlarımızın çabalarıyla dünyaya bir iz bırakmak çok değerli bir histi.”
Nihal Ercin

“Bu yılın başında kampüsümüzdeki meşe palamutlarını topladık, onları özenle diktik ve düzenli olarak suladık. 25 tane fidanımız oldu, yeterince büyüdüklerinde kampüsümüze kendi ellerimizle diktik. Çok eğlenceli ve güzel bir deneyimdi, hayatımda önüme çıkan önemli ve farklı bir fırsattı. Umarım kulüp olarak tekrar böyle bir etkinlik yaparız.”
Dilay Sıla Çelik

“Doğamızı kendi diktiğimiz ağaçlarla güzellestirmiş olmamiz doğaya olan ilgimizi gösterir. Türkiye’de gittikce azalan meşe ağaclarını elimizden geldiği kadar destekledik.”
Alara Ece Alper

“İnsan tahribi yüzünden azalan meşeleri dikmek doğadan özür dilemenin en iyi yolu. Aynı zamanda Dünya üzerinde bırakabiliceğimiz en iyi iz birkaç tane ağaçtır.”
Duru Öken

“Yıllar boyunca ormanlar tahrib edildi ve yakıldı eğer böyle devam ederse insanlık için çok tehlikeli sonuçlar ortaya çıkacak, bu yüzden biz elimizden geldiği kadar çok dikkat etmeli ve dikebildiğimiz kadar ağaç dikmeye ve doğamıza zarar vermemeye özen göstermeliyiz.”
İdil Güven

“Bu yıl TEMA kulübü olarak topladığımız meşe palamutlarını, öğrencilerimizin emekleri sonucunda toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu etkinliğimizi 25. Yıl kapsamında Bilkent Kampüsüne yine aynı kampüsten topladığımız meşe palamutlarından büyüttüğümüz fidanlarını dikmek bizler için unutulmaz bir anı olacak. Umarız yıllar sonra büyük ve görkemli ağaçlar olduklarını görme şansımız olur. Yayılan kökleri ile erozyonu önleyen meşe fidanlarını dikerek Türkiye’deki çölleşmeyle mücadeleye ufak da olsa katkı sunmak bize umut veriyor. Etkinliğimizde bizlere desteğini esirgemeyen herkese, meşeleri özenle büyüten öğrencilerimize ve özellikle de dikim aşamasındaki katkılarından dolayı CAS Koordinatörümüz Fatma Kaya’ya teşekkür ediyoruz.”
Nihal Yazgan