“55. Kütüphane Haftası” kapsamında Türk Kütüphaneciler Derneği tarafından 28 Mart 2019 Perşembe günü Goethe Institut’de düzenlenen “Değişen Toplum, Dönüşen Kütüphaneler”  konulu panele kütüphane uzmanımız Sayın Ayşegül Yazar konuşmacı olarak davet edilidi.  Panele Türk Dili ve Edebiyat öğretmenimiz Sayın Uğur Yağlıkçı ve öğrencilerimiz dinleyici olarak katıldı.

Kütüphane uzmanımız yeni nesil Z kuşağı öğrencilerinin özelliklerinden, bilgi arama davranışlarından, beklentilerinden ve bu değişimin kütüphaneci ve kütüphane hizmetlerini ne şekilde etkilediği ve değiştirdiğinden bahsetti. Ayrıca öğrencilerimiz, Üniversite Kütüphanesi, Halk Kütüphanesi ve Belediye Kütüphanesi gibi farklı türdeki kütüphanelerdeki değişimler hakkında bilgilendiler.