Cadılar Bayramı etkinliklerimizin bir parçası olarak İlköğretim 4. sınıf öğrencilerimiz lise binamıza ziyarete gelip görevli öğrenci ve öğretmenler eşliğinde dört farklı istasyonda oyunlar oynadılar ve ödüllerini aldılar. Farklı yaş gruplarından öğrencilerimizi bir arada eğlenirken görmek çok mutluluk vericiydi.

Yabancı Diller Bölümü

HALLOWEEN “TRICK OR TREAT” ACTIVITY

As part of the activities for the Halloween celebrations, Grade 4 students from our primary school came to visit the high school. Lead by volunteer teachers and students, they played games and picked their treats at four different stations. It was such a pleasure to see students from different age groups having fun together.

Language Acquisition Department

PlayPause

CADILAR BAYRAMI KOSTÜM YARIŞMASI
Okulumuzda cadılar bayramı etkinlikleri kapsamında kostüm yarışması düzenledik. Öğrenciler panoları cadılar bayramı temalı resim , İngilizce kısa hikaye ve benzeri yazılarla süsledikten sonra öğle teneffüsünde kostüm partisine katıldılar. Cadılar bayramı kostüm partisi gençlere kendilerini ifade etme şansı sundu. Yarışmayı kazanan öğrencimiz bir gün daha serbest kıyafet giyme ödülünü kazandı.

HALLOWEEN COSTUME PARTY
We arrenged a halloween costume contest in our school. After the students decorated the bulletin boards with halloween themed pictures , short stories and similar writings, they enjoyed the costume party. The contest presented the students with the opportunity to express themselves. The winner got the chance to wear casula clothes one more day.

“CADILAR BAYRAMI”NA DOKUNAN YARATICI ELLER
Okulumuzda farklı kültürleri tanımak amaçlı her yıl kutlanan Cadılar Bayramı’nda Coğrafya Öğretmeni Gülden Kılıç ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nihan Sağ’ın rehberliğindeki  Yaratıcı Eller Kulübü öğrencileri günün anlam ve ruhuna uygun ürünler tasarladılar. Tasarlanan ürünlerin kardeş okulumuz Ali Aktürk Özel Eğitim Uygulama Merkezi  Okulu’na yardım amaçlı satışı gerçekleştirildi.  Etkinliğimiz öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.
PlayPause