Yabancı Diller Bölümü olarak geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, 9., 10. ve 11. sınıflardan gönüllü olan
öğrencilerimizle, okulumuzda bu hafta gerçekleşecek olan Yabancı Diller Festivali’ne hazırlık yaptık. Hem okul içinde hem de okul dışında organize olarak neler yapacaklarını bir ekip olarak planladılar. Festivalde yer alacak olan istasyonlarımızı arkadaşları için daha ilgi çekici hale getireceğini düşündükleri çeşitli görseller ve fikirler paylaştılar. Hepsi oldukça sorumluluk sahibi ve hevesliydiler, bu yüzden onlara yardımları için ne kadar teşekkür etsek azdır. Gelecekteki Yabancı Diller Festivallerimizi iple çekiyoruz!

As the Foreign Languages Department, we have prepared for our Language Festival with the help of volunteers from grades 9, 10 and 11. Our students planned and worked regularly in and outside of school to take responsibility at our language stations during the upcoming Language Festival. They have come up with wonderful and creative ideas as well as improving their organizational skills. They have worked hard on promoting their stations with some attractive visuals. They have been so enthusiastic and supportive that we cannot thank them enough. We hope to team up with our students for more enjoyable activities in the future!

ArrowArrow