9 Mart 2018, Cuma günü İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Öğrenci İşleri Rektör Yardımcısı Sn. Orhan Aytür,  11. Sınıflarımıza tanıtım sunumu yapmak için okulumuzda konuğumuz olmuştur.  Sn. Aytür Bilkent Üniversitesi’nin genel işleyişinden, vizyonundan,  öğrencilerden beklentisinden, akademisyen kadrosu ve çalışmalarından, tüm fakülte ve bölümlerinden,  burs ve kampüs olanaklarından, mezunların başarılarından ve tercih döneminde öğrencilerimizin nelere dikkat etmesi gerektiğinden örnekler veren ve çeşitli öneriler sunan kapsamlı bir sunum gerçekleştirmiştir. Öğrencilerimiz bu öğretici sunum esnasında üniversiteye dair merak ettiklerini sorma şansı elde etmiş ve alan seçimi hakkında bilgi edinmişlerdir.

Bu keyifli ve bilgilendirici sunum için kendisine teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla,

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi