“Geçtiğimiz iki hafta boyunca, 9. ve 10. sınıflardan gönüllü olan öğrencilerimle pek yakında okulumuzda gerçekleşecek olan Yabancı Diller Festivali’ne hazırlık yaptık. Hem okul içinde hem de okul dışında organize olarak neler yapacaklarını bir takım olarak planladılar. Festivalde yer alacak olan İngilizce standımızı daha ilgi çekici hale getireceğini düşündükleri çeşitli görseller yarattılar. Hepsi oldukça sorumluluk sahibi ve hevesliydiler, bu yüzden onlara yardımları için ne kadar teşekkür etsem azdır. Gelecekte de başka etkinlikler için bir arada çalışmayı ve eğlenmeyi umuyoruz.”

“For the last two weeks, volunteers from both grades 9 and 10 have planned and worked regularly in and outside school to take responsibility at our English Station during the upcoming Language Festival. They have come up with wonderful and creative ideas as well as improving their organizational skills. They have worked hard on promoting our station, which will be based on a Pacman Quiz game, with some attractive visuals. They have been so enthusiastic and supportive that I cannot thank them enough. We hope to team up for more enjoyable activities in the future!”

ArrowArrow