2 Mayıs 2018 Cuma günü, Etimesgut Özel Eğitim Okulu ile Bilkent Center’ın eğlence yerinde bowling etkinliği düzenlendi. Projenin içinde yer alan gönüllü öğrencilerimiz ve Etimesgut’tan gelen birbirinden enerjik arkadaşlarımızla birlikte eğlenceli ve nasıl sürenin dolduğunu anlamadığımız dakikalar geçirdik. İletişimin engel tanımadığını herkese bir kez daha gösteren bu çalışmayla beraber arkadaşlıklarımıza bir yenisi daha katıldı. Özel öğrenci ayrımı yapmadan geçirilen dakikalar, her birimizin eğlenceye düşkün, birbirini anlayabilen gençler olduğunu bir kez daha hatırlattı. Etkinlik esnasında öğrenciler büyük bir keyif aldı ve atışlarda hünerlerini gösterdiler. Yürüyüş, film ve İngilizce günlerimizin yanına bir yeni aktivite daha eklendi. Kardeş okulumuzla çok daha güzel ve bir o kadar daha öğretici aktiviteleri dört gözle bekliyoruz.

Alara TIN

ArrowArrow