Sayın veliler,

İngilizce öğretmenimiz Monica Woods, katılmak isteyen öğrencilerimizi Kanada’da yaz okuluna götürüyor. Programın detayları ve ücretler aşağıda detaylı olarak yer almaktadır. İlgilenen velilerimizin, Monica Woods ile 16 Mart Cuma günü saat 17:00’da Bilkent Lisesi konferans salonunda yapılacak olan bilgilendirme toplantısına gelmesi rica olunur. Belirlenen zamanda gelemeyecek olan velilerimizin Zeynep Oğuz’a zerol@bilkent.edu.tr adresinden e-mail göndererek yeni bir toplantı talep etmesi mümkündür.

• İngilizce öğretmeni Monica Woods siz genç, maceracı öğrencilerimizi güzel Kanada Victoria’da Haziran 30-Ağustos 3, 2018 tarihleri arasında yapılacak İngilizce programına davet ediyor.
  • SELSA (Saanich İngilizce Dili Yaz Akademisi- www.selsa.com) dünyaca tanınan, 5 hafta süren, sabahları İngilizce eğitim ve eğlenceli gün sonu ve haftasonu aktiviteleriniyle dolu programı sizlere sunuyor.
  • İki deneyimli görevli grubu çocuğunuzun gelişimine yardımcı olacak: eğitimci görevliler, her biri sertfikalı öğretmenden oluşmaktadır. Diğer grup ise aktivitelerden sorumlu görevli öğretmenlerdir. Aynı şekilde öğretmen olan bu grup öğrencilere takım kurma, kişilik geliştiren spor faaliyetleri, oyunlar, aktiviteler ve gezilerde eşlik edecklerdir.
  • Tüm SELSA öğrencileri Kanadalı ailelerin yanında konaklayarak Kanada’daki yaşamı tatma fırsatı elde edeceklerdir.Konaklamalar ikili şekilde ayarlanmaktadır.
  • Victoria Kanada’nın batı kıyısında bulunan en güzel şehirlerinden biridir. Victoria güvenli, temiz, ve ulaşımı kolay bir şehirdir. Tüm SELSA öğrencileri şehir içi ulaşım için otobüs bileti satın alacaklardır.
  • İçinde aile yanı konaklama ve belirli aktiviteler, bir haftasonu kampı ve Vancouver’a haftasonu gezisi sadece 4595 Kanada Doları (yaklaşık 14,000 TL). Katılmak isteyen öğrenciler için bu miktarın Victoria’daki programa 30 Nisan, 2018 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir.Diğer opsiyonel aktivitelere belirli bir ek ücret karşılığında katılınabilmektedir.
  • Uçak bileti öğrenciye aittir ve yaklaşık 5000 TL kadardır. Monica Woods öğrencilere yolculuk esnasında eşlik edecektir.
  • Harcamalar için tutar öğrenciden öğrenciye değişmektedir fakat 5 haftalık bir program için 1000 Kanada Doları cep harçlığı yeterli olacaktır.
  • Toplam ödenmesi gereken ücret yaklaşık 7500 Kanada Doları civarındadır(yaklaşık 22,000TL).

İLGİLENİYORSANIZ:

İngilizcede woods@bilkent.edu.tr