Bu yıl “6. Geleneksel Bilkent Okulları Turnuvası” Erzurum Bilkent Laboratuvar Okullarında gerçekleştirildi. Okulumuz Erkek Basketbol ve Kız Voleybol takımları ile gittiğimiz turnuvada gerek Erzurum Bilkent Okulu öğrencileri, öğretmenleri, yöneticileri gerekse bizlere evsahipliği yapan aileler  kendimizi evimizdeymişiz gibi hissettirdiler.

Erzurum Bilkent Laboratuvar Okullarının Maçlarımız çok çekişmeli ama aynı zamanda sportmenlik, dostluk havası içinde huzurlu ve mutlu geçti. Evsahimiz Erzurum Bilkent Laboratuvar Okulu Ailesine çok teşekkür ediyoruz. Basketbol Erkek Takımımız “Turnuva İkincisi”, Kız Voleybol Takımımız ise “Turnuva Şampiyonu” oldu. Takımlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyor,  öğretmenlerimiz Sayın Akif Orhan ve Fatma Kaya’ya destekleri için  teşekkür ediyoruz. Bir sonraki Bilkent Okulları Turnuvasına evsahipliği yapacağımız için heyecanlıyız.